torsdag 7 februari 2013

Sömnpiller

Idag var första dagen då Joel skulle lämnas kvar själv på förskolan några timmar. Tidigare har ju Patrik eller jag varit där med honom. Trivts med lokal, fröknar och kamrater verkar Joel ha gjort från första stund men det där med sovvila har vi inte riktigt fått till.

Hela dagen idag har jag förstås nyfiket undrat över hur det gått för vår stora lille kille och här kommer rapporten:

Det började med att Joel fick väckas i morse då klockan passerat halv 8. När han vinkade av Patrik strax efter 9 på förskolan var ett litet gnäll på väg men det räckte med att en fröken sa: Kom här så leker vi lite! så var visst pappan som bortglömd.

Efter en förmiddag med lek och lunch var det sovdags. Joel somnade på sin lilla madrass utan problem. Efter en ca två timmar lång tupplur var det återigen dags för Joel att väckas. De andra barnen sprang runt omkring honom och lekte. Joel låg kvar och ville sova vidare. Även efter det att Patrik kom vid två för att hämta hem ungen.

Klockan kvart i 8 la vi honom nu på kvällen och så snart vällingen var uppdrucken somnade han på 2 min i sin säng. Det är visst tröttsamt att gå på förskola. ;)

Lite bilder från Joels fartfyllda dagar kommer här:

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar