tisdag 23 april 2013

Mormor, mormor...

... världens bästa mormor!!!

En hel vecka har vi haft vår fina mormor Karin på besök. Hon har hämtat och lämnat på dagis. Hjälpt till med handling och matlagning och framför allt har hon ägnat oändligt med tid tillsammans med Joel. Fantastiskt skönt för mig och Patrik som båda haft extra mycket att göra på jobbet. Redan första kvällen var hon barnvakt så att vi kunde få till ett restaurangbesök på tu man hand.

Det första Joel ropat ut på morgonen när han vaknat är: Mommo! Mommoo! och sen har inget kunnat stoppa honom från att springa in till sin älskade mormor.

De har ritat, lekt med play doo, varit i lekparken, gjort sandkakor och läst sagor. Joel har blivit badad och bytt på, blivit insmord och gosad med. De har tittat på Totte och Nicke Nyfiken tillsammans och nu är det så ohyggligt tomt och tråkigt när hon åkt hem till Sockholm igen.

Joel vaknade klockan ett natten efter att hon åkt och var jätteledsen. Det tog en lång stund att få honom lugn och jag är bergsäker på att det var saknaden efter mormor som visade sig.
Fortfarande nu några dagar efter att hon åkt pratar han hela tiden om henne. Han pekar på saker de gjort eller platser vi går förbi där de varit tillsammans och säger frågande: Mommo?

Åh, vad jag önskar att Stockholm och Göteborg låg lite närmre varandra.

Joel har fikat med mormor.


Varit i lekparken.


Lekt i sandlådan.




Gått balansgång.


Mera parkhäng!


Mormor fick även vara fotograf när bild skulle tas på vårt nya hus.


En av många promenader i veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar