måndag 24 juni 2013

Midsommarhelgen på Stocken

bjöd även på äventyr som bilfärd på slingrande småvägar till ett mysigt fik på Töllås fårgård. Förutom ursöta och fjuniga små ankungar fanns där också en härlig studsmatta där killarna kunde hoppa loss. 

En liten loppis hann vi med på hemvägen och en knallgul brioanka, precis en sån jag själv lekt med som barn, fick följa med hem till boden.

Patrik ägnade en del av helgen till att montera våra nyinköpta cyklar från biltema. Så förutom häng i Sigges segelbåt hann vi också med en liten cykeltur på ön. Joel var aningen skeptisk till en början men fann sig snart till rätta så nu hoppas vi på många sköna turer med cyklarna under kommande semesterveckor. 

Allra först väntar dock en veckas packande, städande och flytt. Joel kommer under dessa dagar befinna sig med mormor och morfar på Muskö. Men först en natt i Sthlm dit vi är på väg med tåg precis just nu. 

Jag bloggar med en sovande son i knät. Han har för övrigt hälsat glatt på alla människor han mött och ivrigt informerat att han ska åka tåg till mommo. 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar