torsdag 10 oktober 2013

Mosterbröllop och övernattning

Joel har nu för första gången varit med både på bröllop och sovit över hos kompis. Båda aktiviteterna skötte han såklart alldeles galant.

Lördagen den 28 september vigdes Joels älskade moster Sofia med sin Andreas. Joel spatserade stolt altargången fram i kyrkan bredvid sin mamma som var tärna.

Han bestämde sig sedan för att stå kvar en stund längst fram bredvid tärnor och brudpar och satte sig därefter förnöjt i morfars knä. Där satt han tyst (nåja, lite småpratandes men då fick han ett äpple) och lugn under hela vigseln.

Efter vigseln kördes han till goda vännerna Matti och Kristin och deras fina tjejer Line och Anna. Joel åt middag med familjen och somnade utan problem uppe på sovloftet bredvid Anna.

Nöjd och glad vaknade han nästa morgon och hann med både att ligga i sängen och hålla hand och mysa med Anna och att leka en stund innan det var dags att bege sig till de något trötta men mycket lyckliga föräldrarna.

Tack Sofia och Andreas för denna oförglömliga helg och tack Kristin och Matti för att ni ville ta hand om vår guldklimp.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar