söndag 19 juli 2015

Nattsudd i Nödinge

Igår fick vi lunchbesök i sjöboden av Joels granntjejer hemifrån, Ester och Ela och deras föräldrar. Eftersom det skulle blåsa upp och bli stormigt under helgen beslöt vi att åka hem till Nödinge och äta middag tillsammans.

Italiensk buffé blev det tillsammans med ytterligare en grannfamilj. Trevligt och gott  var det och ingen ville gå hem. Ines somnade vid 8 i sin vagn. Först efter 10 någon gång började papporna natta de andra barnen. Vi tre mammor satt tillsammans med en sovande Ines och nattsuttade fram inpå småtimmarna. 
Ines vaknade nån gång efter 12 och åt och sen satt hon klarvaken och lyssnade till allt viktigt som avhandlades fram till dess att klockan var 2 och jag motvilligt började inse att det nog var dags att gå hem för att förhoppningsvis, i alla fall få några timmars sömn innan barnen skulle vakna.

Tro det eller ej men efter amning kl 7 i morse sov Ines vidare till kvart i 11 på förmiddagen. Joel slog till med sovmorgon han med och var uppe först strax innan 10. Jag var då uppe en kort stund men lämnade snart killarna för att invänta Ines och somnade då om och sov till kvart i 11 jag med. Därför är vi förvånansvärt pigga idag och jag tänker Toppen, då kan vi slå till med fler sena kvällar framöver. ;)



Ines och Patrik tog sig en tupplur i soffan innan lunchgästerna anlände.
På väg hem i bilen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar