söndag 1 april 2012

Babysim






Sedan 4 veckor tillbaka går vår lilla familj varje lördag och badar på Hagabadet. Tillsammans med 8 andra bebisar och deras föräldrar samlas vi kl 12.05 i en 30 grader varm bassäng och sjunger, plaskar, sprutar vatten och leker. Vi har bla fått lära oss lite olika sätt att greppa och vända våra små bebisar i vattnet. Nu senast var det en balansövning, där barnet står i vattnet och balanserar i ens händer, som var på tapeten. Efter påskuppehållet är det dags att låta barnen testa att ligga i vattnet med flytväst på.
Joel är som en liten fisk i vattnet och bara han fått äta och sova ordentligt innan är han så nöjd under hela simstunden. Varje gång har han däckat så fort han lagts i vagnen efteråt och jag och Patrik går då vrålhungriga till saluhallen Briggen. Där smaskar vi i oss en god lunch innan vi fortsätter med vad dagen har att erbjuda.

Detta är en grundkurs i babysim och lite frustrerade är trots allt vi föräldrar över hur grundligt Hagabadet valt att gå till väga. Jag och Patrik vill ju dyka med vår lilla älskling men sånt sker tydligen inte förrän i kurs två... Charmiga som vi är har vi dock fått den allra trevligaste av våra instruktörer att lova att ge oss en privatlektion i dykning nästa gång hon leder gruppen. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar