måndag 15 oktober 2012

Mosterbesök

I helgen har vi haft besök av Joels finfina moster Sofia. Trots att det var rätt länge sedan de sågs tog det inte lång stund innan kramkalaset var igång. Faktiskt började det rycka i armarna på Joel redan när vi mötte upp Sofia i hissen på fredagkvällen. Väl uppe i lägenheten dröjde det sen inte många minuter innan han satt i hennes famn.

Hela helgen har varit toppen. Joel har visat alla sina färdigheter som att köra med gåvagnen, leka med plocklådan, köra runt med sina bilar, pekat ut var vi har kökslampan och visat hur stor han är genom att sträcka armarna högt upp i luften. Han har nog dessutom fått Sofia att leka med i stort sett alla leksaker han har i sitt rum. Sofia blev förstås mäkta imponerad över vår fantastiska kille som är så ofantligt klok. Inte minst hans alltmer svallande hår imponerade stort. ;)

Det är så mysigt när släktingar och vänner kommer på besök så här men fy så tomt det blir när de åkt hem igen. Vi saknar dig redan alldeles för mycket moster Fia! Kram och tack för fantastiska dagar.




Det har fikats, varit invigning av fin födelsedagskofta, lekts i parken, promenerats, kramats om och om igen samt shoppats nya varma ytterkläder.


1 kommentar:

  1. Förstår att det måste vara tomt. På tiden att de flyttar hit nu tycker jag så vi andra också får träffa dem:)

    SvaraRadera