söndag 21 juni 2015

Midsommarfirande på Stocken

Midsommarafton firades detta år på vårt eget sommarparadis Stocken. 

Vi som skulle åka ut innan frukost på midsommaraftons morgon för att undvika bilköer och Joels åksjuka (han blir alltid åksjuk om vi åker direkt efter en måltid) försov oss. Hela familjen sov till kvart över 9 och sen blev det brått. Det mesta var packat och förberett och all maten inhandlad men äta, duscha och amma var vi ändå tvungna att göra. Så lite sent kom vi iväg, många bilar på vägen var det men det rullade trots allt på. Båda barnen somnade, vi klarade oss från åksjuka och fram kom vi i tid till midsommarlunch hos Hanna och Henrik. Den allmänna dansen runt midsommarstången missade vi med några få minuter. Däremot timade vi precis det enda regn som kom under promenaden dit. Joel testade klätterställningen på lekplatsen och sen vände vi hem till vår bod, kaffe och jordgubbar.

Midsommaraftons kväll blev helt fantastisk. Joel fiskade krabbor och lekte med kompisen Sigge och ville aldrig komma in och lägga sig. Patrik lagade till en fantastisk fisksoppa och sommarkänslan började på riktigt att infinna sig.

Midsommardagen bjöd på underbar sommarvärme. Vi som tänkt vända hem till Nödinge efter frukost blev kvar till sena kvällen och njöt i fulla drag av sol, hav, måltider på bryggan, mera krabbfiske och för Joels del även ett bad.

Nu hoppas vi på en varm och solig sommar och många härliga semesterdagar i vår fina lilla bod.

Midsommarafton:
I bilen. Äntligen på väg!!!

Väl framme bytte Ines om till fina midsommarklänningen från Yvonne och farbror Frasse. 

Killarna tar en liten filmpaus innan kaffe och jordgubbar dukas fram.

Även Ines tog sig en lutare i soffan.

Helt fantastisk kväll. 

Sigge, kusinen Arvid och Joel hängde hela kvällen. 

Vi tog en liten promenad i den vackra sommarkvällen. 

Midsommardagen:
Efter en god natts sömn blir man riktigt hungrig.

Sämre amningsvy kan man ha.

Joel svalkar sig med lite vatten.

Och tog sig sen ett premiärdopp i havet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar