lördag 17 juni 2017

Blöjfri dag

Denna soliga och varma lördag alldeles i början på sommaren blev en perfekt dag för Ines att träna att vara utan blöja. Utan byxor också visade det sig, då hon större delen av dagen sprungit runt endast iförd en t-shirt. 

Det första som hände efter att blöjan åkt av var en liten olycka på badrumsgolvet då Ines inte hann in och sätta sig på pottan riktigt i tid. 

Efter en snabb dusch av badrumsgolv och liten rumpa ändrade vi taktik och tog med pottan ut på altanen eftersom det var där vi hängde. Detta resulterade i att Ines alldeles själv satt sig på pottan och kissat hela tre gånger idag! 
Vid ytterligare ett tillfälle hann hon inte till pottan i tid så hon kissade ner sig men vi är så nöjda med resultatet och Ines så stolt och mallig över sin prestation! Överlycklig har hon sprungit och hämtat oss familjemedlemmar och visat på pottan.


Innan pottränigen drog igång tog Ines ut sin "beebisss Balter" (lilla kusin Valter) på promenad. Varv på varv kördes han ut och in mellan ytterdörr och altandörr.

Vår stora, duktiga lilltjej! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar