fredag 9 juni 2017

... och slutade i Lomma!

Efter ytterligare en smarrig hotellfrukost på söndag morgon var det dags för vårt stora sällskap att dela på oss. Medan övriga tog sig hem mot Stockholm valde vi Lundgrenare att fortsätta vår minisemester i Skåne. Via ett stopp på köpcentret Emporia (som inte alls gick enligt plan då Ines så klart inte ville sova i vagnen när vi hade tänkt oss utan långt senare) tog vi oss ut till goda vänner i Lomma. Vi åt gott, barnen lekte, mammorna bastade på kvällen och kom förstås i säng alldeles för sent. På måndagen jobbade Patrik i Lund och jag, min vän Marie och barnen fick en härlig dag på stranden. Eftermiddagen bjöd på mera lek och grillmiddag i den mysiga trädgården innan vi packade ihop oss i bilen och började resan hemåt.

Sammanfattningsvis har denna helg bjudit på helt fantastiska dagar! Sovit har vi alla gjort över förväntan. Trots att hela familjen trängts ihop i ett rum har barnen sovit till mellan 7.30. och 8 på morgnarna vilket vi trötta föräldrar varit oerhört tacksamma över.

Mindre tacksamt är att Ines inte är så förtjust i att åka bil. Hon visar tydligt sitt missnöje genom att skrika, gråta, gnälla och försöka ta sig ur säkerhetsbältet. Inte så lugna och harmoniska bilfärder med andra ord...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar