torsdag 22 december 2011

BVC-besök och julplaner




Efter gårdagens fullspäckade schema tog Joel och jag det lugnt idag och bara hängde här hemma hela förmiddagen. Men klockan kvart i två var vi på plats på BVC för vägning, mätning och VACCINERING!!! Stackars Joel, han var totalt ovetande om att två sprutor med varsin lång, lång nål skulle sticka honom, en i varje ben... Lite ledsen blev han och lite otäckt tyckte faktiskt mamman också det var att se sonen bli stucken. Joel repade sig dock snabbt, duktig som han är. Efter amning och en massa kram och gos somnade han i vagnen och än så länge verkar han ha klarat sig utan både värk och feber.

I morgon åker vi till Alafors för att fira jul med pappa Patriks familj och vänner. Vi kommer bla få träffa farmor, farfar samt Joels båda farbröder med familjer. Vi blir kvar till Juldagen, sen en natt hemma i Göteborg innan julfirandet fortsätter uppe i Stockholm på Annandagen.

Detta blir både min och Joels första jul i Göteborg och vi och Patrik önskar alla en God och Glad Jul och ett riktigt Gott Nytt År!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar