tisdag 20 december 2011

Trevligt sällskap



Hello!

Nu har vi fått bassning över att sidan inte uppdaterats på ett tag men så kan det gå ibland. Joel har förstås lärt sig massor sen sist men helt självgående är han inte ännu och pappa Patrik som brukar vara ganska bra på att klara det mesta har tyvärr legat sjuk här hemma och inte kunnat göra mycket alls. De båda herrarna har tagit all mammans tid kan man lugnt säga. Men, nu är Patrik nästan frisk och sitter och myser med fina sonen så att här kan bloggas igen.

Idag har jag och Joel införskaffat de sista julklapparna och dessutom haft julklappsutdelning med Joels härliga tjejer Ruth och Edith. Ruthan kom över på lunch med sin mamma Malin och Edith och mamma Mathilda mötte vi upp på stan för lite klappjakt och hade sen fika- och amningsstund med på ett café. Som ni kan se roade sig Joel och Ruthan med allt kul vi har i lekväg här hemma och Edith och hennes mamma invigde genast den fina Ponyo-dockan de fick i julklapp. En mycket, mycket trevlig dag som snart avslutas med att Joel får sig ett litet kvällsbad.

I morgon blir en spännande dag då vi ska till Familjerätten för att fastställa att det är Patrik som är den käre fadern. Så går det till när man inte är gift. Efter denna formalitet tar vi en sväng till min skola för att vara med på julavslutning med elever och kollegor.

2 kommentarer:

  1. Äntligen! Tack själva för ett trevligt sällskap och tack Patrik som tog er till Göteborg.

    SvaraRadera
  2. Äntligen! Har varit ute varje dag... God Jul på er!

    SvaraRadera