söndag 5 augusti 2012

Hem ljuva hem

Vi har haft en fantastisk semester denna sommar då vi besökt härliga platser och träffat många av våra fantastiska släktingar och vänner.

Joel har i princip inte bott hemma mer än nån enstaka natt sedan i midsomras. Han har hela tiden varit pigg och glad om dagarna och glatt hälsat på alla människor han mött. Alla intryck, möten och nya platser har dock resulterat i en något sämre nattsöm för vår lilla kille. Under den senaste tiden har han ibland haft väldigt svårt att komma till ro i vagnen då han ska sova middag och på nätterna kan han vakna upp vilt skrikande som efter en mardröm.

Nu har vi dock återvänt till Göteborg för ett tag och vardagen har så smått fått börja ta vid vilket känns ganska skönt. Vi tycker redan att Joel sover lite bättre på nätterna även om han helst vill ligga hos oss i stora sängen (som tyvärr inte är så stor) och fortfarande vaknar och vill ha välling minst en men oftast två gånger per natt.

Detta tänkte vi försöka ändra på nu under våra sista gemensamma semesterdagar men då blir det allt till att stanna hemma och hitta tillbaka till gamla vanor och rutiner igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar