lördag 30 juli 2016

Semestern fortsätter

Efter ett mycket kort stopp med bara någon natt hemma packade vi om väskorna, satte oss i bilen igen och drog norrut. Stockholm var målet men vi delade upp resan och tog ett mysigt lunch- och glasstopp i Söderköping följt av god middag och en natt på fantastiska Comfort hotell i Norrköping.

           På kvällspromenad i Norrköping.

Nästa morgon for vi vidare. Jag och barnen släpptes av hos mormor i Fruängen och Patrik passade på att ta sig en golftur.

Hos mormor lekte barnen en stund, vi käkade lunch och tog ett besök hos frisören med Joel. Sedan tunnelbanefärd, stopp för fotografering utanför fontänen vid Sergels torg (För vi ska bada nakna på Sergels torg...) och så Skansen.

På kvällen väntade middag och poolbad på Ekerö. Nästa dag fortsatte vi med lite mer poolhäng innan vi beslöt oss för att turista vidare på Drottningholms slott och dess fina slottspark.


          Lunchpaus på slottscafe't.

Ett par nätter lånade vi Sofia och Andreas mysiga lägenhet i stan och njöt av ett sommarlugnt Stockholm. Ines råkade bidra till en liten olycka som resulterade i att den fina vardagsrumsmattan fick lämnas in på kemtvätt. 

Busines tyckte det var väldigt roligt att leka med kusin Wilhems leksaker.

Utan fler missöden men efter lek i Vasaparken, underbar barnfri väninnelunch för mig samt ett besök till Mall of Scandinavia bar det iväg till Muskö. Större delen av familjen var där eller på väg dit och vädret helt fantastiskt. Vi badade flera gånger varje dag, i alla fall alla utom Ines. Efter ett bad med test av flytväst i poolen på Ekerö vilket hon inte alls tyckte om höll hon sig helst på land. 

Barnen har även denna resa varit helt fantastiska. Ines far runt och klättrar överallt och kräver ständig passning men Joel börjar verkligen bli stora killen som hjälper till att hålla reda på syrran och tom tar sig från badplatsen och hem igen alldeles själv. Han är en hejare på att plocka blåbär och hade mycket kul tillsammans med sommarkompisarna Teo och Astrid.

Bilder från Skansen, Ekerö samt en väldigt mysig italiensk restaurang på MOS där vi intog vår middag.

På tunnelbanan med mormor, fontänen vid Sergels torg och mera Skansen.

Härliga badstunder på Muskö.

Fantastiska och underbara sommar 2016 säger vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar