söndag 10 juni 2012

Härliga helg

I lördags fick jag och Joel äntligen till en träff med vännerna Malin och Ruth. Det blev då premiär både att leka i sandlådan och åka rutschkana för Joels del. Ruthan som är ett halvår äldre hade redan vanan inne. Likaså den förnuftige lille pojke som sa till Joel då han ville smaka på den spännande sanden:
- Man ska faktiskt inte äta sand. Då kan man faktiskt få mask i magen.
Joel verkade dock inte lyssna, eller så brydde han sig inte för han ville lassa in nypa efter nypa med sand i munnen. Raskt flyttade vi över till en filt i gräset istället där både leksaker och mellanmål plockades fram. Joel blev alldeles betagen av Ruths mamma Malin. Han tittade förälskat på henne och bjöd på en massa pussar.

Under tiden vi hängde i parken var Patrik och handlade ingredienser till kvällens trerättersmiddag. Joels farbror Frasse och hans Yvonne skulle komma på besök och stanna över natten. En massa god mat skulle lagas och Joel följde glatt förberedelserna i köket under kvällen. Han satt med vid bordet då förrätten, pilgrimsmusslor med melonsalsa och hickorymajonäs serverades men när det var dags för varmrätt och efterrätt sov han gott i sängen.




2 kommentarer:

  1. Åh jag längtar så till midsommar. Ska bli så kul att ses igen. Saknar dig vännen!!

    SvaraRadera
  2. Åh samma samma! Fast hastigt och lustigt ska vi faktiskt på snabbvisit till Sthlm i helgen. Kanske kan vi få till en träff redan då? Kram kram kram

    SvaraRadera