tisdag 19 juni 2012

Stockholmsbesök, båtutflykt och namngivningskalas

I helgen skulle Patrik till Stockholm och spela golf och Joel och jag var så klart inte sena att hänga på. Det var alldeles för länge sen vi träffade vår Stockholmsfamilj. Så efter en trivsam torsdagsförmiddag tillsammans med min fd kollega Susanne, packade vi in oss i bilen alla tre och drog norrut. Vi bodde som vanligt hos Joels snälla mormor som varje morgon såg till att få egentid med Joel och ge oss trötta föräldrar lite välbehövlig sovmorgon.


Fredagen spenderades efter en fika med morfar Gurra i Aspuddsparken där vi tittade på grisar, kaniner, får, getter och hästar och Joel gungade. Sen blev det god lunch på Vintervikens café och en sväng till Ikea innan moster Sofia kom förbi på kvällen för att hinna gosa med Joel innan läggdags.

På lördagen bar det av med båt till Vaxholm dit vi var bjudna på lunch och namngivningskalas för Joels lilla pyssling Karin. Med på kalaset var en massa släktingar som Joel inte hunnit träffa förut och som mamma och mormor inte träffat på länge, länge. Till och med jag fick höra:
- Oj, vad stor du har blivit.
Men då var det också ca 20 år sedan sista gången vi sågs. ;)

Lilla Karin och hennes kusin Anna är bara några månader yngre än Joel och de blev alla tre väldigt förtjusta över att äntligen få träffas. Speciellt Anna föll pladask för vår stilige son och de små både smakade på varandra, höll i hand och sög lite på varandras strumpor. En mycket, mycket lyckad helg som gick alldeles för snabbt och tyvärr avslutades med att Joel vaknade upp med hög feber på söndag morgon...

Får och getter i Aspuddsparken.

Gunga lite grann...
Så här kul tycker Joel det är att titta på djuren.
Fina Karin och hennes mamma Emma.

Sysslingarna Emma, Annica och Sandra med pysslingarna Karin, Anna och Joel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar