tisdag 29 januari 2013

Inskolning

Här kommer Patriks rapport från Joels allra första dag på förskolan. Själv har jag legat hemma med feber och värk i hela kroppen. Hoppas tillfriskna till i morgon då det är min tur att följa med på inskolning.

Summering dag 1.

- Joel började dagen med en överraskande sovmorgon vilket ledde till att vi höll på att komma sent men hann fram precis till klockan 9
- Joel hann knappt få av sig ytterkläderna innan han rusade in och började leka. (Jag hade kunnat gå därifrån utan att han hade märkt det)
- Tog sig själv upp och ner från rutschkanan hur många gånger som helst
- Ramlade på rutschkanan och slog i munnen. Blodet sprutade, rann ut på golvet och fläckade ner bådas våra tröjor
- Vid fruktstunden tryckte han i sig typ en hel banan. Käkade även upp lillkillen bredvids banan. Lillkillen var väldigt snorig och hade så klart haft bananen i munnen innan Joel glufsade i sig den...
- Gick hem vid 11, Joel vägrade sova efter lunch. Somnade till slut sittandes framåtlutad efter promenad i garaget (Det spöregnade ute)

Allt har alltså gått kanon :) /Patrik

Förskolepersonalen funderar redan på om inte Joel borde byta grupp. Han var så stor och försigkommen jämfört med de andra barnen på avdelningen.

De har även bett oss ta med blöjor hemifrån. Har aldrig hört talas om detta tidigare, är det vanligt på förskolor nu för tiden tro?

3 kommentarer:

  1. Ja, vi fick ta med blöjor till båda våra barn när de gick för några år sen...

    SvaraRadera
  2. Där ser man. Tack, Anna!

    SvaraRadera
  3. vi har också fått ta med blöjor. Inte när Siri började, men de började med det får ett par år sedan. :(

    SvaraRadera