torsdag 24 januari 2013

Underbara onsdag

Tiden går väääldigt fort när man är en arbetande småbarnsmamma och det är inte alltid det hinns med att blogga. Men ikväll så...

Att jobba igen är riktigt kul, klart över förväntan faktiskt. Den gamla Lärarsandra börjar komma tillbaka alltmer, nu planerar jag lektioner tom i sömnen igen. Men på onsdagar är jag bara mamma dagen lång och det är så fantastiskt underbart att få den Joeltiden.

Denna vecka har vi dessutom mormor på besök vilket alltid är lika trevligt. Vi firade onsdagen tillsammans med en frukost på stan följt av ett premiärbesök på Alfonshuset. Premiär för mamma och mormor vill säga. Joel har redan varit där tillsammans med pappa Patrik. I Alfonshuset fick vi också sällskap av Joels kompis Edith som behövde barnvakt en stund under dagen.

Väl hemma pysslades det med lera en stund innan läggdags. Om det var mamma, mormor eller Joel som hade roligast är svårt att säga. En toppendag har vi i alla fall haft men i morgon blir det heldag för Joel och mormor igen då båda föräldrarna jobbar.































3 kommentarer:

  1. Härliga killen. Jag ser att han tar en kontakt med andra barn nu. Tänk vad mycket som har hänt med honom och att det händer nya saker hela tiden. Fint att du dokumenterar för man glömmer i efterhand annars. Kram, kram!
    Från Eva

    SvaraRadera
  2. Edith mfl tackar och bockar för att hon fick hänga med er. Tack för att ni finns! Stor kram

    SvaraRadera
  3. Edith mfl tackar och bockar för att hon fick hänga med er. Tack för att ni finns! Stor kram

    SvaraRadera