fredag 2 januari 2015

Julfix

Måndagen 22/12 var sedan länge inbokad som min alldeles egna dag. Efter att ha lämnat Joel för sin sista förskoledag 2014 tog jag morgonpendeln in till Gbg tillsammans med Patrik. Efter detta följde lyxfrukost på café, frisörbesök samt lite sista julklappsshopping och sushilunch tillsammans med vännen Malin.

Sen var det bara hem och packa det sista, hämta Joel och invänta Patrik för vidare färd mot julfirande och lediga dagar i Stockholm.

Resan gick bra, Joel sov nästan hela vägen men blev med ens klarvaken då vi vid 12-tiden på natten försiktigt väckte honom för att tala om att vi nu var nästan framme hos mormor.

I ett nafs var sömnen borta och han pladdrade på som bara den med mormor som mötte upp nere vid porten och var förstås tvungen att dra fram mormors alla spännande lelsakslådor dessutom innan vi så småningom fick honom i säng.

Tisdagen fylldes av handling, tillagning av julmat, etc. Hela familjen stod bla och rullade köttbullar tillsammans något Joel var en riktig snittsare på.

För Joels del blev det även ett välbehövligt frisörbesök med 4 rosa stjärnor i håret och en rosa klubba i munnen som lyckat slutresultat. 

Mormor jobbade natt så jag och Patrik hade egen uppesittarkväll med provsmakning av hemkokt julskinka nummer två. Även den riktigt smarrig.


Vår bilfärd mot Stockholm. Densamma som precis 2 år tidigare.
N


Nyklippt och mycket nöjd kille. Joel får fortfarande inget godis av oss föräldrar men han har ätit klubba några gånger och verkar än så länge tycka att det räcker med det. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar