måndag 12 januari 2015

Vardag igen

Så var den långa, härliga julledigheten över för denna gången. Patrik har i och för sig jobbat en hel del mellan de röda dagarna och för mig och Joel smygstartades det med ett par dagars förskola och skola förra veckan. Nu väntar en hel jobbvecka igen och det känns att vardagen kommit igång på allvar.

Men vilket lov vi har haft! Tittar tillbaka på bilder på saker vi gjort och människor vi träffat och är så nöjd. 



Ett par dagar innan julafton lekte vi och bakade julgodis hemma hos kompisen Ruth.





Ett par gånger har vi varit iväg till Ale Arena i Bohus och åkt skridskor. Joel fick både skridskor och hjälm i julklapp och är en riktig kämpe på isen. Från första gångens spagettiben  och att formligen hängt i Patriks armar har han snabbt lärt sig att ta sig fram själv på isen med hjälp av en stödkon. Farfar ville förstås vara med och kolla in skridskokungen. Varm o'boy och pepparkakor är obligatoriskt att ha med. ;)



Än en gång tog jag och Joel pendeln in till vårt kära Göteborg och mamma Malin och Ruthan. Det bjöds på lek, lunch och knattefilm på Hagabion. Prick och Fläck var en given filmsuccé men den ryska dockfilm som sen visades var inget vidare. Joel kröp då upp i mitt knä och längtade efter pappa...




Precis innan ledigheten var över bjöd vi hit en massa härliga mammor och barn från vår gamla föräldragrupp. Fyra mammor och sju barn lekte, fikade kladdkaka, snackade och hade en riktigt härlig eftermiddag tillsammans. :)






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar