tisdag 23 februari 2016

Liten sjukling

För bara ett par veckor sedan fick Joel 40 graders feber en måndag och var sen febrig och förkyld i flera dagar. 
Två veckor fick han vara frisk och gå på förskolan men i torsdags kväll var det färdigt igen. Plötsligt tappade han all energi, blev varm och fick på nytt hög feber. Febern har hållit i sig sedan dess och hosta och snuva har förstås följt med. Joel har haft humöret uppe hela helgen då mormor och morfar varit här. De åkte hem igår och efter avskedet somnade Joel i soffan. Han är trött, vill knappt äta eller dricka och börjar bli en väldigt blek och tunn version av sitt vanliga dag.

Vi har fått snö igen och det är återigen riktigt soligt och fint ute. Joel var feberfri sedan igår kväll så idag tog jag med honom ut för första gången sedan innan helgen. Det blev några åk i pulkabacken med kompisarna Alvin, Walter och Axel. Ines sov i vagnen. 

Joel hostade, näsan rann och ganska snart sa en orkeslös liten kille att han ville hem och dricka varm o'boy istället. Så vi gick hem, jag fick truga i honom lite mellis och sen var det en väldigt trött Joel som återigen somnade på soffan. Fy vad det känns tråkigt och olustigt när ens små är sjuka.

Ines har hittills klarat sig från feber som tur är men hostar och snorar en hel del hon med. Hennes aptit är det dock inget fel på. I morgon ska vi till BVC och jag kan tänka mig att hon gått upp en hel del sedan sist... 


Vår älskade lille sjukling. Nu får det vara slut på bacillusker för en lång tid framöver!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar