måndag 28 november 2011

Lyckad massage


Hello!

Idag har Joel varit på babymassage på BVC igen. För första gången gick det väldigt, väldigt bra. Han har varit lite småkrånglig vid tidigare tillfällen och mest velat äta sig igenom hela passet men den här gången låg han glad och stilla på sin lilla dyna och jag fick massera hela tiden. Då var det ändå tre olika kroppsområden vi gick igenom. Mycket bra och väldigt skönt tyckte han nog! Fast lite killig är han precis som sin mamma, skönast verkar det vara med rumpmassage.

Ikväll ska vi på fikaträff med föräldragruppen kl 6 och sen ska jag ut och äta med jobbet. Blir första gången Patrik ska vara hemma själv men vi har ju tränat att mata med nappflaska ett par gånger så det ska nog gå bra. Joel har lovat att vara en snäll och duktig kille och bara skrika litegrann men Patrik har för säkerhets skull bjudit över en kompis som ska vara med som förstärkning. =)

Igår var det förresten baddags igen. Jätteskönt tycker Joel numera när mamma och pappa äntligen förstått att vattnet ska vara lite varmare.

1 kommentar:

  1. armbågen brukar vara bra att känna badtemperaturen med :)

    SvaraRadera