tisdag 14 februari 2012

Långpromenad i vintrigt Göteborg




Till slut kom vintern även till oss i Göteborg. Och med den, vackert krispiga dagar perfekta för långa sovpromenader. Förra veckan tog vännerna Mathilda och Edith oss med på en riktigt, riktigt lång tur. I nära på fyra timmar var vi ute och gick. Den soliga dagen hade övergått till vacker skymning när vi så småningom var hemma igen. Men då hade vi också tagit oss över bron och promenerat längs vattnet på Hisingesidan. Väldigt vackert var det att se staden breda ut sig på andra sidan. Så vackert att Joel bestämde sig för att vakna, äta lite och sen ville han inte alls ligga i vagnen utan mamma skulle bära så han också fick se.

Ca 1.7 mil var denna lilla runda vilket kändes i benen efteråt. Dagen efter blev det en betydligt kortare tur i Slottsskogen tillsammans med en hel massa mammor och bebisar från föräldragruppen. Kaffe och semlor blev en perfekt avslutning på den dagen.

2 kommentarer:

  1. Mysigt var det! Vännerna Mathilda och Edith hoppas att ni fick mersmak och gör oss sällskap igen och igen och igen ...

    SvaraRadera