onsdag 8 februari 2012

Smått och gott..?


Så är vår lilla sjukling kry igen. Lite småsnuvig fortfarande men annars pigg och glad. Lite för pigg faktiskt. Joel vill inte sova vid den tid hans föräldrar skulle föredra. Nej, är vi vakna på kvällen ska han allt vara uppe han med. Just nu är vi alltså tre som myser i soffan framför Sveriges mästerkock.

Under helgen som var fick vi på lördagen besök av Joels farfar och på söndagen var det vi som drog till familjen i Alafors. Det blev först fika följt av promenad tillsammans med farbror Frasse och Yvonne i det vackra vintervädret. Sedan bjöds vi på fantastiskt god söndagsmiddag hos farmor Susanne.

Nu är det så att även Joel börjat ta del av lite fastare föda. Det har blivit ett par små, små portioner av både avokado och morot. Om han tycker att det är så himla gott är vi dock inte så säkra på. Det lilla som kommer in i munnen har under hostande och frustande ganska så snart kommit ut igen. Hur en liten, liten klick morotspuré kan kladda ner och färga en hel pyjamas orange är för mig en gåta men Joel lyckas utan problem med detta konststycke. Nästa smakportion blir nog lite kokt och mosad potatis. Ska bli spännande att se vad han tycker om denna delikatess...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar