onsdag 29 februari 2012

Minnesvärt

Bara för att jag inte ska glömma:
Måndagen den 27 februari, 5 månader och två dagar gammal, gjorde Joel sin första, och hittills enda, vändning från rygg till mage och sen TILLBAKA till rygg igen. STORT!

Eftersom han i princip vuxit ur liggdelen i vagnen, och knappt en enda gång lagts ner i den utan att börja skrika högt och ilsket, passade vi i helgen på att introducera sittdelen. Nytt och spännande verkar Joel tycka. Lite ledsen kan han fortfarande bli precis när vi sätter honom i vagnen men sen verkar han betydligt nöjdare med att kunna sitta upp och se sig omkring.

Efter dagens biblioteksbesök med föräldragruppen satt han så glad i vagnen och tittade runt med stora ögon men vips, så hade han somnat. Det var bara att fälla ryggstödet till liggande och sen blev det en härlig promenad i det otroligt sköna och soliga vädret. Hemma väntade lunchlådor till både mig och Joel men vem vill hem när man kan sitta ute och njuta av årets första riktigt varma vårdag? Inte vi, i sällskap av två andra mammor och barn blev det utomhuslunch på café i Slottsskogen.

I morgon väntar besök av farmor och besök till BVC. Joel ska få sitt 5-månaders vaccin och äntligen vägas och mätas igen. Vi får se om de senaste dagarnas banangrötsintag och mumsande av smakportioner får Joels viktbörja att börja likna pappans så som den såg ut en gång i tiden. Spikrakt uppåt. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar