fredag 4 maj 2012

Dop

Lördagen den 21 april döptes vår Joel Per Sebastian Lundgren i Brännkyrka kyrka. Joel var så duktig och höll med god hjälp av gudmor/moster Sofias roliga halsband humöret uppe under hela dopakten. Mormor Karin hade gjort ett bra förarbete med sovpromenad och matning under förmiddagen då jag och Patrik hade fullt upp med att bära bord och stolar, duka samt hämta tårtor och morbröder.

Det var ett mycket fint dop med vacker solosång av min käre vän Frida och hennes kompis My som också kompade på gitarr. Efteråt bjöds alla släktingar och vänner på kaffe, hembakad äppelkaka och lyxiga tårtor.  Även prästen Kerstin var med och kalasade. Joel roade sig kungligt med att riva sönder den vita pappersduken så fort han kom åt och lät sig också glatt hoppa runt från famn till famn hos alla som ville hälsa och kramas med honom.

Det var först då det började bli dags för disk och undanstädning han tröttnade och det rejält. Återigen gjorde mormor en hjälteinsats genom att stoppa ner honom i vagnen och promenera honom till sömns.

På kvällen var vi alla tre ganska trötta men mycket nöjda och glada över en fantastiskt trevlig dag.
Joel hälsar och tackar alla som var med och gjorde denna dag så speciell. Tack också för hjälpen vi fick och för alla fina doppresenter.


Brännkyrka kyrka.

Finaste gudmor Sofia. Som tyvärr fick sitt halsband avslitet av den lille sjömannen och en grym träningsvärk i armarna dagen efter.
Joel viftade och sprattlade glatt då han fick se vattnet och hade nog inte haft något emot att ta sig ett dopp hela han.
"Vid din sida" och "Det gåtfulla folket" framfördes så fint av Frida och My.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar