måndag 28 maj 2012

Sjöbodsweekend

I helgen har hela familjen myst i vår lilla sjöbod på Orust. Joel är fortfarande förkyld så nattsömnen blev det lite si och så med. Grannarna som förra sommaren fick se mig med en allt mer växande mage tyckte det var väldigt roligt att få träffa den som legat där inne. Joel tyckte det var lika roligt att träffa dem. Än så länge visar han inga tendenser till blyghet  utan flinar upp sig så fort han ser ett ansikte.








Efter gemensam arbetsdag med övriga sjöbodsägare var det på lördag eftermiddag dags för oss att  åka in till stan igen. Där väntade trevligt besök från Malmö. Lördagskvällen spenderades i bästa sällskap på balkongen med två sovande småttingar i var sin säng inomhus. 
På söndagen bestämde Joel att klockan 7 var en bra tid att gå upp. Vi hann därför både med frukost på café, Slottskogspromenad samt en hel del fyndande på Majornas stora loppis innan gästerna tog tåget hem framåt 2-tiden. Då packade vi snabbt vagnen full med filtar, solskydd och annat smått och gott och sen blev det picknick i Slottsskogen samt tupplur i skuggan för familjen Nordin/Lundgren. Kvällen avslutades med storstädning och smarrig pasta bolognese. En mycket lyckad dag och min första mors dag. Joel gav mig ett paket med nya, fina underkläder. Precis vad jag längtat efter, tänk vad han kan. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar