tisdag 17 januari 2012

Rekord



Oj, måste bara rapportera att Joel slog rekord igår! Efter endast 10 minuters nattande somnade han och sov sedan dryga 4 timmar innan det var dags att komma över till stora sängen för första nattamningen. Helt otroligt att få en hel kväll för bara mig och Patrik. Jag tycker fortfarande det känns märkligt att krypa till sängs utan Joel men börjar så smått att vänja mig och till och med njuta lite av det.

Nog tjatat om våra kvällar och nätter, vad annat har vi gjort? Jo bla hade vi för ett tag sen middagsbesök av Joels kompis Edith och hennes fina föräldrar. Joel och Edith brukar mest sova eller amma när vi ses och har väl tidigare inte varit så jätteintresserade av varandra i ärlighetens namn. Den här gången umgicks de båda en hel del och delade bla Joels fina babygym.
Vi har också kommit igång med våra mammaträffar igen. Härligt är det att ta långa promenader tillsammans och få tillfälle att prata av oss om amning, nappflaskor, smakportioner, våra barns bajsvanor och allt annat viktigt som kan vara på tapeten.

Våra små blir onekligen större och större. De är mer vakna och börjar intressera sig mer och mer för vad som händer runt omkring dem. Joel följer nyfiket vad som händer i hans närhet. Står Tv:n på dras hans blickar dit som om den vore en magnet. Men allra bäst är förstås att leka, busa, läsa bok och gosa tillsammans med mamma och pappa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar